Визија за спас на акведуктот

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Работнички права – реалност или илузија?

Истокот од земјава и натаму е центарот каде најмногу се прекршуваат работничките права. Прочитајте повеќе во мултимедијалната приказна на Види Вака кои се најчестите неправди ...

Поврзани видеа

Предложени видеа