ИМПРЕСУМ

Главен уредник: Марија Севриева


Уредник на продукција: Христина Ѓорѓиевска


Новинари: Бјанка Станковиќ, Дарко Милошевски, Марија Поповска


Снимател: Лоран Бајрами


Видео монтажа: Горјан Атанасов, Мајда Бошњак


Основачи и продуценти: Мите Кузевски, Горан Игиќ