Непристапна држава за околу 200.000 граѓани со попреченост

Запознајте се со предизвиците што ги доживуваат Игор Петров и неговата мајка Елена секојдневно, како што се справуваат со предизвиците на живеењето со попреченост во Македонија. Откријте ги непознатите...