Заробени дрвја

Во оваа епизода зборуваме со професорот и декан при Шумарскиот факултет, Кирил Сотировски, за опасноста од заробувањето на дрвјата во асфалт и бетон.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Трговија со луѓе

Во оваа епизода зборуваме со Маја Варошлија од „Отворена Порта“ за трговијата со луѓе во

Јавна Соба

Во оваа епизода на Разјаснето зборуваме со Ирена Цветковиќ од коалицијата „Маргини“ околу случајот

Петиции

Во оваа епизода со тимот на Млади Правници ја разгледуваме ефикасноста на Петицијата како