Јавна Соба

Во оваа епизода на Разјаснето зборуваме со Ирена Цветковиќ од коалицијата „Маргини“ околу случајот Јавна Соба и сексуалното вознемирување онлајн.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Трговија со луѓе

Во оваа епизода зборуваме со Маја Варошлија од „Отворена Порта“ за трговијата со луѓе во

Заробени дрвја

Во оваа епизода зборуваме со проф. Борче Наумовски за опасноста од заробувањето на дрвјата

Петиции

Во оваа епизода со тимот на Млади Правници ја разгледуваме ефикасноста на Петицијата како