Трговија со луѓе

Во оваа епизода зборуваме со Маја Варошлија од „Отворена Порта“ за трговијата со луѓе во нашата земја. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Јавна Соба

Во оваа епизода на Разјаснето зборуваме со Ирена Цветковиќ од коалицијата „Маргини“ околу случајот

Заробени дрвја

Во оваа епизода зборуваме со проф. Борче Наумовски за опасноста од заробувањето на дрвјата

Петиции

Во оваа епизода со тимот на Млади Правници ја разгледуваме ефикасноста на Петицијата како