Николина, лице со оштетен вид, за првпат ја почувствува уметноста преку тактилни слики во Археолошкиот музеј

Николина од Скопје, лице со оштетен вид, за прв пат ја почувствува уметноста преку тактилни слики во Археолошкиот музеј во Скопје
Facebook
Twitter
LinkedIn
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

bezbednost na uciliste

Безбедност на училиште

Оваа интерактивна игра е симулација за најмладите како да се однесуваат на училиште за време на пожар, земјотрес, поплава или други опасности.

Предложени видеа