Во светот еден од пет возрасни го напушта средното образование, а во Македонија 17.7% од лицата на возраст од 25 до 34 години имаат низок степен на образование

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Инфраструктурно слепо црево на Балканот

Балканско инфраструктурно слепо црево. Вака слободно може да се нарече Македонија која изминативе три децении не успеа да изгради соодветна патна и железничка инфраструктура заостанувајќи

Дезинформација: Сеопфатното сексуално образование промовира сексуализација и педофилија во училиштата

Преку дезинформации споделени на Фејсбук објава се создава страв и паника кај родителите дека со Сеопфатното сексуално образование децата во училиштата ќе учат за сексуализација ...

Предложени видеа