„Вечните набљудувачи на градот Прилеп“

Петнаесет години Марковите Кули се прогласени за Споменик на природата, но овој локалитет стотици години носи големи археолошки вредности.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Предложени видеа