„Тато, верувај“ за роднините во Русија кои не веруваат за руската инвазија во Украина

ндопулос (31) е Украинка чии дел од роднини живеат во Русија. Таа не комуницира со нив бидејќи тие не веруваат дека во тек е руска инвазија во Украина.

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

„Сама си го барала“

Полнолетните жртви на радово базирано насилство се незаштитени од законот со што се испраќа пораката „Сама си го барала“

Здравјето на конец

„Здравјето на конец“

Колку се прекршуваат работничките права во време на пандемија? Погледнете го новиот краток документарен филм на Види Вака

Поврзани видеа

Предложени видеа