Дезинформации за пропагирање наводна „ЛБГТИ агенда“

Во јуни, месецот на гордоста на ЛГБТИ заедницата се споделуваат најмногу дезинформации за оваа заедница.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа