Светот за бегалците од Украина повторно ги отвора вратите и се солидаризира

Според пресметките на УНХЦР, 12.000.000 лица ќе бидат раселени во рамките на Украина и до 4.000.000 луѓе надвор од сопствената држава.
Facebook
Twitter
LinkedIn
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

жед на патот

Жед на патот

Стотина деца од село Дреновци немаат пристап до вода и живеат без прооден пат.

Поврзани видеа

Предложени видеа