Серијата Црвено жолто зелено, снимена во 1982 година, сè уште нема замена во едуцирањето на децата за сообраќајот

„Црвено, жолто зелено помини сега Елено. Зелено жолто црвено застани сега смирено“.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Предложени видеа