Поезија „вооружена“ со црн маркер

Преку алтернативната поезија која ја создава, 28-годишната Ана Тодоровска ги прикажува недостатоците во општеството.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Предложени видеа