Народните пари што се трошат за јавни набавки се зголемуваат, но не и квалитетот на здравствените услуги

Народните пари што се трошат за јавни набавки се зголемуваат, но не и квалитетот на здравствените услуги. За само четири години потрошени 300 милиони евра
Facebook
Twitter
LinkedIn
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Германскиот претседател Франк-Валтер Штајнмајер го одблокира Скопје од сообраќајниот хаос

Германскиот претседател Франк-Валтер Штајнмајер го одблокира Скопје од сообраќајниот хаос Високата делегација од Германија го стави во мирување штрајкот на приватните превозници Иако, правото на штрајк претставува ...

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Предложени видеа