Најактивните учесници на фестивалот„Џифони Македонија“ ќе патуваат во Италија

Најактивните учесници на фестивалот за млади „Џифони Македонија“ ќе патуваат во Италија во 2021

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

bezbednost na uciliste

Безбедност на училиште

Оваа интерактивна игра е симулација за најмладите како да се однесуваат на училиште за време на пожар, земјотрес, поплава или други опасности.

Поврзани видеа

Предложени видеа