Дезинформација: Дмитриј Рогозин ѝ се заканил на Македонија со нуклеарна ракета

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Поврзани видеа

Предложени видеа