Виртуелен чет за работнички права: Мобинг

Ви го претставуваме новиот концепт на Види Вака, со кој сакаме да го олесниме пристапот до точни и проверени информации кои ќе помогнат во остварувањето на работничките права.

Со помош на нашиот виртуелен чет, сега може да разговарарате со експерти и заедно со нив да поминете низ клучните процедури на остварувањето на вашите работнички права при дикриминација, вознемирување и неостварување на договрените обврски и слични ситуации.

Првиот виртуелен чет за работнички права е на темата мобинг или вознемирување на работно место. Кликнете „Старт“ и дознајте повеќе како да ги остварите своите права.

Facebook
Twitter
LinkedIn