Македонија во боја – колоризација на стари фотографии

„Запознај ја татковината за да ја сакаш повеќе“ е мотото со кое Киро Мавроски скоро две децении обработува и колоризира стари фотографии од Македонија
Facebook
Twitter
LinkedIn
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Европската недела на мобилност

Европската недела на мобилност годинава се одбележува под мотото „Движи се одржливо, остани здрав“. Да продолжиме да ги вртиме педалите за сопственото добро и за ...

Предложени видеа