повреди

Високопрофитабилни компании и институции ги прекршуваат работничките права во Македонија

Приватниот, но и јавниот сектор во Македонија го злоупотребуваат трудот на работникот. За тоа кои фирми направиле прекршувања на законите, прочитајте повеќе во мултимедијалната приказна.