„Спинокио“ – игра за медиумската писменост

Види Вака направи игра посветена на медиумската писменост. „Спинокио“ е игра во која играчите се во улога на уредници на новински агенции.
Facebook
Twitter
LinkedIn
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Мобинг – феномен во работната атмосфера

Иако добива софистицирани форми, вознемирувањето на работното место може да се докаже. Сепак, потребно е допрецизирање на Законот за заштита од вознемирување на работно место ...

Поврзани видеа

Предложени видеа