Секое шесто ЛГБТ лице во Македонија претрпело прекумерна сила од полициски службеник

Дури 65% од нив биле жртва на насилство
Facebook
Twitter
LinkedIn
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Предложени видеа