По 24 години повторно заживеа тонското студио на Вардар Филм

Од 1997 година студиото на Вардар Филм беше оставено на милост и немилост на заборавот. Звуците во ова студио по 27 години повторно се слушаат, благодарение на Сашко Потер Мицевски кој го врати духот на заборавеното студио.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Предложени видеа