Спомениците што сведочат за ослободувањето на Скопје од фашистите тонат во заборав

77 години од Ослободувањето на Скопје, главниот град (не)свесно се „ослободува“ од спомен-обележјата на идејата за независност и слобода на младите партизани.
Facebook
Twitter
LinkedIn
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Поврзани видеа

Гоце Делчев

Како говореше Гоце!

Со Гоце Делчев прошетавме низ Скопје, на нашата редакција и даде ексклузивно интервју. *Интервјуто е составено од неговите зборови запишани во сопствените писма, но ...

Предложени видеа