Насилството не смее и не треба да остане непријавено!

Насилството не смее и не треба да остане непријавено! Александра Трпеска (majestic.at) кажува како непријатните коментари, шеги, непристојните предлози, сексуалните коментари и како секое непожелно допирање е форма на сексуално вознемирување.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа