Модна ревија од еколошки и рециклирани материјали

Млади дизајнери од земјава со еко модна ревија го одбележаа роденденот на Кралицата Елизабета Втора, потенцирајќи го влијанието на модната индустрија врз климатските промени.

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Европската недела на мобилност

Европската недела на мобилност годинава се одбележува под мотото „Движи се одржливо, остани здрав“. Да продолжиме да ги вртиме педалите за сопственото добро и за ...

Предложени видеа