Македонија е во 11-те земји во Европа каде има специјална Стратегија за претприемачко образование

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Предложени видеа