Земја на талентирани ученици по математика, физика и програмирање

Facebook
Twitter
LinkedIn
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Rubinco Nineski

Tocno. Jas sum od matematika i programuranje.

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

bezbednost na uciliste

Безбедност на училиште

Оваа интерактивна игра е симулација за најмладите како да се однесуваат на училиште за време на пожар, земјотрес, поплава или други опасности.

Предложени видеа