„Волшебното самарче“ 46 години нè учи за значењето на љубовта кон сопствениот народ

Трајче дрварчето е легендарна телевизиска улога за „малите луѓе“ кои можат да преземаат големи чекори за својот народ
Facebook
Twitter
LinkedIn
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Предложени видеа