„Во главата пишувам расказ“ е фото-книга за личните сеќавања и емоции

Во главата пишувам расказ“ е фото-книга за личните сеќавања и емоции преку 64 раскази и 115 фотографии на писателката Елизабета Баковска и фотографот Сашо Димоски.
Facebook
Twitter
LinkedIn
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Германскиот претседател Франк-Валтер Штајнмајер го одблокира Скопје од сообраќајниот хаос

Германскиот претседател Франк-Валтер Штајнмајер го одблокира Скопје од сообраќајниот хаос Високата делегација од Германија го стави во мирување штрајкот на приватните превозници Иако, правото на штрајк претставува ...

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Предложени видеа