Виртуелен чет за работнички права: Колку трае и како треба да се вреднува прекувремената работа?

Колку трае и како треба да се вреднува прекувремената работа? Повлечи надолу и дознај повеќе за твоите права преку разговор со нашата веб експертка за човекови ресурси Надица.

Со помош на нашиот виртуелен чет, сега може да разговарарате со експерти. Заедно со нив да поминете низ клучните информации и процедури поврзани со остварувањето на вашите работнички права. Заштитете се од дикриминација, вознемирување, неостварување на договрените обврски и слични ситуации.

Преку овој чет можете да дознаете повеќе за работничките права во врска со вреднувањето на прекувремената работа

Facebook
Twitter
LinkedIn