Виртуелен чет за работнички права: Колку знаете за вашето право на годишен одмор?

Како и кога може да го користите годишниот одмор? Повлечи надолу и дознај повеќе за твоите права преку разговор со нашата веб експертка за човекови ресурси Надица.

Со помош на нашиот виртуелен чет, сега може да разговарарате со експерти. Заедно со нив да поминете низ клучните информации и процедури поврзани со остварувањето на вашите работнички права. Заштитете се од дикриминација, вознемирување, неостварување на договрените обврски и слични ситуации.

Преку овој чет можете да дознаете повеќе за работничките права кои произлегуваат од вашите права во врска со годишниот одмор.

Facebook
Twitter
LinkedIn