Виктор, Сара и Лука – ученици по глобални натпревари во дебатирање и општо знаење

Виктор Јакимов, Сара Кнежевиќ и Лука Вајовиќ се ученици во ОУ „Јохан Хајнрих - Песталоци“ и учествуваа во глобалниот натпревар во дебатирање и општи знаења „World Scholar’s Cup“ во Дубаи. Досега имаат освоено повеќе од 80 медали и 6 трофеи.

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

ВОДНИ ДЕПОНИИ

Пеколен ден во Скопје. Асфалтот чиниш се топи од температурите кои достигнуваат над 40 степени целзиусови. Две момчиња се капат на местото каде реката Лепенец ...

Предложени видеа