Вестите од Украина секојдневно не стивнуваат, но не стивнуваат ниту дезинформациите

Вестите од Украина секојдневно не стивнуваат, но не стивнуваат ниту дезинформациите
Facebook
Twitter
LinkedIn
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

aSDasd

Document Изјава 1 Изјава 2 Изјава 3

Скопје Џез Фестивал

Вкупно 40 плакати го одбележуваат ширењето на џез музиката изминативе 4 децении преку Skopje Jazz Festival. Следниве 5 дена, ќе настапат 11 музички имиња од ...

Предложени видеа