Со што се соочува еден медиумски работник?

Дали се чувствувате безбедни кога ја извршувате вашата работа како медиумски работник? Преку одговарање на прашалникот, кажете ни за какви било предизвици што ги имате во вашата работа како медиумски работници.
Автор: Види Вака
медиумски работник

Напомена: Новинарите на Види Вака се единствените коишто ќе ги читаат вашите пораки и ја гарантираат вашата приватност. Затоа ве охрабруваме да ја споделите вашата приказна со нас. Дали се чувствувате безбедно додека ја извршувате вашата работа како медиумски работник?

Facebook
Twitter
LinkedIn