Скопје Синема Сити награда за Њу Ордер

Британските музички легенди Њу Ордер ќе добијат Награда за животно дело за заслуги за музиката и филмот на шeстото издание на Скопје Синема Сити.

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

„Татковина на книгата“

Во 1882 година е основана библиотеката во с.Бабино, во која има дела стари неколку стотици години и повеќе од 20.000 наслови.

Предложени видеа