Шар Планина – Четврти национален парк во Македонија

По 68 години Македонија доби уште еден национален парк. Шар Планина Национален парк значи не само заштита на природниот биодиверзитет туку и социо-економски и демографски развој.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Нов закон за дискриминација

Законот за спречување и заштита од дискриминација, кој беше укинат со одлука на Уставниот суд во мај годинава, повторно ќе влезе во собраниска процедура.

Поврзани видеа

Предложени видеа