„Рингтон“ – музичка композиција од стаклени чаши и шишиња

Музичарот и учител, Неврус Бајрам ja создаде композицијата „Рингтон“ која е изведена на стаклени чаши и шишиња.

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Нов закон за дискриминација

Законот за спречување и заштита од дискриминација, кој беше укинат со одлука на Уставниот суд во мај годинава, повторно ќе влезе во собраниска процедура.

Предложени видеа