Виртуелен чет за работнички права: Дали знаете што е К-15?

Кога и во кој случај треба да е исплатен регресот за годишен одмор, познат како к-15? Повлечи надолу и дознај повеќе за твоите права преку разговор со нашата веб правничка Ивана.

Со помош на нашиот виртуелен чет, сега може да разговарарате со експерти. Заедно со нив да поминете низ клучните информации и процедури поврзани со остварувањето на вашите работнички права. Заштитете се од дикриминација, вознемирување, неостварување на договрените обврски и слични ситуации.

Преку овој чет можете да дознаете повеќе за работничките права кои произлегуваат од вашите права во врска со исплата на регресот за годишен одмор (К-15).

Facebook
Twitter
LinkedIn