„Процут на женственоста“ – изложба што ја слави жената

По повод 8-ми март, со изложбата „Процут на женственоста“, Националната галерија на Македонија ја слави жената со 40-тина дела кои ја прикажуваат нејзината универзална убавина во периодот од раѓањето, па се до зрелата возраст.
Facebook
Twitter
LinkedIn
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Германскиот претседател Франк-Валтер Штајнмајер го одблокира Скопје од сообраќајниот хаос

Германскиот претседател Франк-Валтер Штајнмајер го одблокира Скопје од сообраќајниот хаос Високата делегација од Германија го стави во мирување штрајкот на приватните превозници Иако, правото на штрајк претставува ...

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Предложени видеа