Преку иницијативата „Плати сметка“ се враќа светлината во домовите на многу семејства

Пандемијата со ковид-19 дополнително ја зголеми потребата од помош на социјално загрозените. Преку иницијативата „Плати сметка“ се враќа светлината во домовите на многу семејства
Плати сметка
Facebook
Twitter
LinkedIn