Пред 57 години одекна гласот на Бранка Станковска

Во телевизискиот етер од Црн Врв пред 57 години одекна гласот на Бранка Станковска. Таа го најави првиот пренос на Телевизија Скопје. Македонскиот јазик звучеше посебно кога Станковска говореше и надвор од границите на Македонија
Facebook
Twitter
LinkedIn
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Предложени видеа