Поткасти

Види Вака како модерен дигитален медиум се труди да ги донесе важните приказни до публиката на начин, време и динамика која најмногу одговара за публиката. Токму затоа, посветено работиме на креирање содржина за подкастот како медиум кој ја реоткрива својата популарност кај публиката.

Разјаснето

Подкаст на Види Вака во кои се разјаснуваат најактуелните теми околу кои се движи јавниот дискурс во моментот, со цел да им се овозможи на граѓаните да учествуваат во дискусијата имајќи ги клучните информации за темата, а со тоа и да се подигне нивото на јавниот дискурс.

Доколку имате некоја идеја за подкаст или тема за подкаст контактирајте нè со вашиот предлог. Отворени сме заеднички да ја обработиме темата или да отстапиме простор за реализација на сите идеи кои се во склад со нашите заложби и вредности.