По неколку години бум на електричните тротинети на улиците нивното управување сега треба да биде според закон

Електричните тротинети за прв пат ќе се возат по закон.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Предложени видеа