Од каде доаѓа загадениот воздух? И дали доаѓа од некаде или сами го создаваме?

Споделете го со нас вашето мислење и вашите сознанија, кои се причините за загаден воздух.
Автор: Види Вака

Напомена: Новинарите на Види Вака се единствените коишто ќе ги читаат вашите пораки и ја гарантираат вашата приватност. Затоа ве охрабруваме да ја споделите вашата приказна со нас.

Facebook
Twitter
LinkedIn