„Никогаш немало ваква вакцина, тоа е транс-инфекција, која засекогаш ќе ја смени човечката ДНК“

„Никогаш немало ваква вакцина, тоа е транс-инфекција, која засекогаш ќе ја смени човечката ДНК.“ Два клика и читање повеќе од две минути се доволни да дознаете дека станува збор за дезинформација
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Случај Ристо Донев

Ристо Донев е шампион на Македонија и Југославија, интернационален мајстор во дописен шах на Светско првенство, но пред институциите овие титули се невидливи.

„Перија“

Деа, Огнен, Кате, Леа и Филиз, познати како самовилите од „Перија“, повеќе од шест години шират идеја за љубов и еднаквост преку автентичниот музички израз ...

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Поврзани видеа

Предложени видеа