Никој не знае колку сезонски работници има во земјава

Никој не знае колку сезонски работници има во земјава. Не добиваат придонеси, најчесто надоместок добиваат на рака и речиси и да немаат работнички права

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Поврзани видеа

Голем Град во Преспа

Голем Град во земјата на сонцето

Приказна за Голем Град или попознат како Змиски остров. Тука желките го земаат приматот на најгуста популација на островот. Погледнете ја приказната на Види Вака, ...