Виртуелен чет за работнички права: Недела – неработен ден

Ви го претставуваме новиот концепт на Види Вака, со кој сакаме да го олесниме пристапот до точни и проверени информации кои ќе помогнат во остварувањето на работничките права.

Со помош на нашиот виртуелен чет, сега може да разговарарате со експерти и заедно со нив да поминете низ клучните информации и процедури поврзани со остварувањето на вашите работнички права при дикриминација, вознемирување, неостварување на договрените обврски и слични ситуации.

Преку овој чет можете да дознаете повеќе за работничките права кои произлегуваат од прогласувањето на недела како неработен ден и правото на одмор на работникот.

Facebook
Twitter
LinkedIn