Не веруваат во корона, веруваат со масовно прскање со отров на населението

Не веруваат во корона, веруваат во масовно прскање со отров на населението. Како се манипулира со информации на социјалните медиуми.
Короната не убива
Facebook
Twitter
LinkedIn