На 5 јуни ќе се полага државна матура

Минатата година куртулија, но оваа 15 илјади матуранти ќе полагаат државна матура под посебни ковид протоколи
Facebook
Twitter
LinkedIn
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Предложени видеа